Vápník, ko a také minerál hořčík

0
Rate this post

Kosti stejně jako zuby jsou ve skutečnosti k různým zařízením, mimo všechny Minerstoffen, rozhodně ne pouze z fluoridu. Ačkoli je fluorid v souvislosti s prevencí zubních kazů považován za důležitější než všechny jiné minerály, zdravé a vyvážené perleťové bílé samozřejmě vyžadují od léku více. Také určitý stupeň Sango vápníku, hořčíku a stopových prvků, jako je vanad, zinek a bor, jsou velmi důležité pro tvorbu ze zubů. Kvůli naší vyčerpané půdě je obtížné tyto prvky v našich moderních jídlech najít.

Proč minerály vlastně lidi přeskakují

Minerály pocházejí z planety – objevují se ze země stejně jako kameny erodované tisíci lety. Vegetace v podstatě přijímá minerály a zároveň je činí snadno dostupnými, a proto jsou pro trávicí ústrojí zvířat méně komplikované. Jak tvorové, tak i vegetace jsou součástí potravního cyklu a tedy i aspektem lidské stravy.

Další minerály v zemi jsou obsaženy – DIANKA, tím větší je rozsah v jídlech, která naši odborníci jedí. Pokud je podlaha ještě opotřebovaná nadměrným používáním i nesprávným používáním, dostávají minerály do rostlin v dostatečném množství.

Vápník, ko a také minerál hořčík

Vápník, ko a také minerál hořčíkA také, jako by to bylo skutečně snesitelné, je obsah minerálních pásů v pokrmech ve skutečnosti opět snížen obchodním zpracováním a také rafinací.

Polévky omezené na minerály.

Jaký typ jídel konzumujeme, to zjišťuje počet minerálů náš firemní dokument. Mnoho starověkých životních stylů po celé planetě tak mělo ve stravě vývar z kostní tkáně, který je bohatý na minerály.

Takové nutričně bohaté potraviny byly nicméně v moderní kultuře nahrazeny konzervami nebo dokonce instantními polévkami z výrobního závodu, které neobsahují žádné minerály. Nenákladnou službou pro zlepšení rozpočtu minerálních živin, kterou je snadné vytvoření vlastního já, je mít v denním dietním režimu “Bone brew”.

  • Snadný zdroj z minerálů pro nevegetariány.
  • Toto jídlo bohaté na minerály jsou vlastně připravené (syrové nebo dokonce upravené) kosti ve vodě, která je vlastně kombinována s trochou octa, vařena 24 až 2 dny a jednou za čas se odčerpá. Vývar je potřeba omámit rozprostřený v procentech po celý den.
  • To, co zůstane, lze podle potřeby zmrazit nebo rozmrazit. Tuna jednoho nebo dvou hrnků najednou musí stačit, aby to mělo pozitivní vliv na zdraví. Různé další velké zdroje minerálů jsou ve skutečnosti mezi modrými řasami, surovou oceánskou solí, organicky nebo biodynamicky pěstovanou zeleninou a ovocem a také kravským syrovým mlékem.

Chemické míchače metabolismu.

Enzymy jsou třetí organickou hlavní složkou, která je skutečně mezinárodně bohatá ve stravovacím plánu původních obyvatel, ale rozhodně ne v dietním režimu. Chemikálie jsou vlastně léky, které významně militarizují miliardové řetězové reakce, které se denně odehrávají v tělesném systému.
Tyto makromolekuly jsou odlišné proteiny, z nichž každý má strukturu a funkčnost.

Například enzym amyláza nefunguje jako příklad, sacharidy přímo do molekul glukózy, proteáza štěpí bílkoviny na aminokyseliny v gastrointestinálním systému a lipáza štěpí tělesné tuky v Glyzeridu.

Enzymy se ve skutečnosti ničí teplem.

V podstatě všechny chemikálie mají slabinu: teplo. Ničí se při vaření jídla i při teplotách, které se ve skutečnosti využívají při průmyslovém zpracování. Tepelně denaturovaný enzym vylepšením jeho designu. Enzym v důsledku toho již není schopen plnit své vlastnosti.

Absolutně většina enzymů v průmyslově zušlechtěných potravinách a také vařených pokrmech je zcela zničena a v důsledku toho se běžná západní jídla ještě více neskládají z těchto základních materiálů. To naplňuje drsný kontrast ke stravě domorodých národů, které konzumují fermentované i záměrně syrové potraviny, aby zajistily jejich zdroj spolu s živými chemikáliemi.

Enzymy jsou životně důležité pro trávicí systém.

Živé chemikálie plní několik důležitých funkcí. Nejprve enzymy napomáhají trávení, kdy se v žaludku uvolňují a také zapínají. To pomáhá při zpracování a také komplexním příjmu potravin do těla. Za druhé, chemické látky v potravinách pomáhají tělesnému systému uchovat si jeho osobní důležité knihy enzymů. LÉKAŘ Edward Howell stejně jako LÉKAŘ Francis Pottenger, 2 dietologové se zkušenostmi v této specifické oblasti, objevili význam enzymů v jídlech. Omezený zdroj enzymů.

LÉKAŘ Howellova teze, že každý člověk má dosti omezený zdroj enzymů trávicího systému, se určitě vytvoří i uloží ve slinivce břišní. Smrt byla brzy, pokud byl tento prodej unavený.

Nezpracovaná jídla nesou své osobní enzymy, stejně jako reakce těla tím, že přijímá mnohem méně jeho personální pankreatické enzymy k trávení jídla. Všechny syrové potraviny jsou dobrými poskytovateli chemikálií.

Skvělým zdrojem z enzymu – oproti všemu, co se v supermarketech nabízí prakticky zdarma k “hozenému salátovému dresinku” v lahvích, jsou tedy například raw a raw oleje.

Zanedbaný házený salát, čerstvá vejce, čerstvé mléčné výrobky a také papája a ananas jsou také bohaté na chemikálie. A fermentovaná jídla jako jogurt, mezi ně patří domácí kysané zelí ve vyšších koncentracích.

Připravené maso způsobilo, že épée úkol provedl experiment s kočkovitými šelmami, který se proslavil, ve kterém demonstroval na dvou týmech mazlíčků koček syrové potraviny pro savce stejně důležité. Oba týmy získaly základní dietní plán z tepelně neupravených mléčných výrobků a oleje z tresčích jater. První skupina získala extra syrové maso, zatímco druhá skupina spolu s připraveným kuřetem byla skutečně živena. Účinek této dvojice různých diet byl prokázán u potomků dvou týmů experimentálních zvířat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno